Actualiteiten

Faber! magazine

De 38e aflevering van Faber! Magazine is bij de donateurs en bij onze vaste relaties bezorgd. Wij zijn er trots op dat de redactie ook dit keer voor een mooi blad heeft gezorgd, met een professionele uitstraling. In deze aflevering staat weer veel lezenswaardigs over Fabers of in relatie tot Fabers, met een korte genealogie erbij.    Zo zijn bijv. artikelen gewijd aan Lykele Faber, verzetsheld en Engelandvaarder, aan Jan Lambertus Faber, socialist van het eerste uur en 2e Kamerlid voor de SDAP (“de Rode Dominee”) en aan Sytze Faber, apostel in Argentinië voor de Hersteld Apostolische Gemeente.

Bent u geïnteresseerd? U kunt een exemplaar verkrijgen bij het bestuur (zie de pagina Contact) . De prijs is € 6,-  (voor donateurs € 4,-) excl. verzendkosten.

 

Famillement 2018

Een afvaardiging van onze stichting was aanwezig op de Genealogische Markt van dit grootste genealogische evenement van het jaar, dat op 3 juni 2018 in Leeuwarden werd gehouden. Tussen 10.00 uur en 18.00 uur was het een komen en gaan van bezoekers en ook onze stand met een presentatie over onze stichting en met veel documentatie werd erg druk bezocht. Zo mochten wij een oud-minister en een bekende tv-persoonlijkheid ontvangen en zagen wij tot ons genoegen ook enige donateurs langskomen.